ponedeljek, 30. september 2013

Za lepši začetek tedna #29

True
Via Pinterest.
Najraje imam takšne misli. Ki povedo resnico. Ampak so hkrati zabavne. Te nasmejejo. Zares polepšajo dan. Ki te spomnijo na Alico v Čudežni deželi. Na njeno potovanje. Na to, da moramo vsi kdaj pasti. Da lahko potem spet vstanemo. Nekje, kjer je še lepše.

ponedeljek, 23. september 2013

Za lepši začetek tedna #28

#quotes #relax
Via Pinterest.
Stres. Premalo spanca. Nobene energije. Premalo časa. Vse se odvija hitro. Vedno bolj smo živčni. Slabe volje. Včasih imamo vsega preveč. Boli nas glava. Pa se še vedno kar ne znamo ustaviti. Zadihati na polna pljuča. Privoščiti kratek oddih. Počiti in si nabrati nove energije.

ponedeljek, 16. september 2013

Za lepši začetek tedna #27

Inspirational-Wise-Life quote | Inspiring Love Life Wise Quotes #wise_quotes #inspirational_quotes #funny_quotes #life_quotes #love_quotes
Via Pinterest.
Pasivnost je vedno slabša izbira. Čakanje na pravi trenutek. Bolje je vzeti škarje življenja v svoje roke. Aktivno. Odločno. Narediti iz vsakega trenutka nekaj lepega. Nekaj, česar se je vredno spominjati. Vredno živeti. Možno je. Le poskusiti je treba.

ponedeljek, 9. september 2013

Za lepši začetek dneva #26

Start living..stop existing
Via Pinterest.
Včasih dnevi tečejo mimo. Ubija nas vsakodnevna rutina. Obveznosti nam vzamejo energijo. Pogosto pozabimo dihati. Kaj šele, da bi vmes zares živeli.

sreda, 4. september 2013

Po beli pride črna

Oscar de la Renta  F/W 2008 | Anja Rubik
Via Pinterest.
Poletje je bilo belo, september pa bo črn. Ker se bomo zjutraj zbujali v temo in bomo potrebovali več kave. Več črnega čaja. In ker črna tako zelo paše na zagorelo kožo.
Black coffee w a butterfly!
Via Pinterest.

Mala črna oblekica. Sinonim večne elegance. Klasika. Različni modeli, a vedno lepa. Preprosto črna kot črna barva. Primerna za vsako priložnost.
Perfect fit black dress. It kind of looks like something a woman in an institution would wear in the 50s, though,
Via Pinterest.

Črno lahko kombiniramo z belo. In z vsemi drugimi barvami. Zelo paše k rdeči. In k zlati. Tudi k srebrni. Pa h kavbojkam. Le k rjavi jo je težje nositi.
black dress simple belt
Via Pinterest.
Črni škornji za dež in sneg. Črn plašč. Črn klobuk. Skrivnostno in zanimivo. Kot črna barva.
we love this nail polish
Via Pinterest.
Črni nohtki. Malo uporniški, a vseeno elegantni. Modni. Črna lahko tudi poživi.
This is grossing me out...I have the heebie jeebies.
Via Pinterest.
Črna je prav posebna barva. V naravi zelo redka. Zato so črni tulipani in črne vrtnice še bolj zanimive. Posebne. Nenavadne. Kot črna barva.
My favourite flower...black tulip!
Via Pinterest.


Črna je najlepša na črno-belih fotografijah. Beli, sivi in črni odtenki skupaj. Tako elegantne so. Kot črna barva.
black stallions have always been majestic to me
Via Pinterest.


ponedeljek, 2. september 2013

Ta lepši začetek tedna #25

★ quotes ★
Via Pinterest.
Misel, ki ne potrebuje dodatnega komentarja. Ko si zvečer popolnoma izmučen. Utrujen. Ko te je strah naslednjega dne. Si živčen. Slabe volje. Pod stresom. Takrat je najbolje, da greš zgodaj spat. Se čim prej spočiješ. Naspiš. Zjutraj bo svet videti drugače. Težave lažje rešljive. Nabrali si boste dodatno energijo. Spanec morda ne reši vsega, pomaga pa zelo. Imejte se lepo!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...