ponedeljek, 31. marec 2014

Za lepši začetek tedna #48

Posadi svojo jablano - modre misli o življenju
pozitivnemisli.com

Nikoli ni prepozno. Še vedno je čas. Za vse, karkoli si izmislite. Za vse, karkoli si želite. Niste prestari. Niste zamudili priložnosti. Še vedno jo lahko izkoristite. Vsak dan je nov dan. Samo upati si morate. In verjeti v svoje sanje. V to, da je vredno posaditi jablano. Ji dati možnost, da zraste.

ponedeljek, 24. marec 2014

Za lepši začetek tedna #47

brevkinasvezina.blogspot.com

Čudovite misli ne potrebujejo razlage. Jejmo pravo hrano. Tako, ki je zrasla z ljubeznijo in iz zemlje. Takšno, ki bi jo želeli dati tudi svojim otrokom. Okusno in zdravo. Naravno. Jagode in maline z gozda. Regrat in čemaž. Motovilec, ki je umazan le od zemlje, in ne od pesticidov. Mleko iz mlekomata ali od bližnjega kmeta. Domač sir! Kar sline se mi cedijo. Upam, da se tudi vam. In da boste ta teden na hrano gledali drugače. S spoštovanjem do narave, ki nam jo daje. S spoštovanjem do vseh živih bitij. S spoštovanjem do sebe. In do vseh, ki še pridejo za nami. Da bodo tudi oni lahko uživali v pravi hrani z okusom, vonjem in hranilnimi snovmi. Dober tek! :D

ponedeljek, 17. marec 2014

Za lepši začetek tedna #46

fanpop.com
Pomlad je že skoraj tukaj. Voham jo v zraku. Na plano sem privlekla svoje kolo. Plašč pospravila v omaro. Čas je za nov začetek. Ne le začetek tedna. Ampak vsega. Svet se prebuja. Čas je za spremembe. Za več sonca v našem življenju. Za to, da nekaj naredimo. Da se poženemo v gibanje. V akcijo. Da postanemo aktivni. Da uresničnimo vse tisto, kar si želimo.

ponedeljek, 10. marec 2014

Za lepši začetek tedna #45

Sreča
www.lepemisli.si

Vsi si želimo, da bi bili srečni. Nasmejani. Ampak prevečkrat za to ne naredimo ničesar. Za srečo se je namreč treba potruditi. Ne pride kar sama od sebe. Zanjo moramo nekaj narediti. Jo zagrabiti. Se odločiti, da bomo zmagali. Da bomo spremenili življenje. Delali kaj drugače. Boljše. Bolj zavzeto. Z več veselja. In kar naenkrat bomo ugotovili, da smo srečni.

ponedeljek, 3. marec 2014

Za lepši začetek tedna #44

Ko bo tvoja plovba nemirna, pojdi v pristanišče in se spočij. Zakrpaj svoja jadra. Potem pa zajadraj novim dogodivščinam naproti! :-)
Via Pinterest.

Kolikokrat se bojimo razburkanega morja. Tega, da nam bo veter razmršil lase. Da kaj ne bo v redu. In smo raje na varnem in na toplem. Ostanemo doma. Ostanemo brez nove izkušnje. Brez možnosti, da bi jo doživeli. Da bi premagali oviro in bili ponosni nase. Ladje niso za v pristanišče, ampak za to, da plujemo po morju.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...