ponedeljek, 28. april 2014

Za lepši začetek tedna #52

Misli za lahko noč
pozitivnemisli.com

Ko smo zaspani, smo nejevoljni. Tečni. Vse nam je težko. Zato ta teden hodimo prej spat, da bomo lažje prijazni tudi do tistih, ki bodo zaspani. :)

ponedeljek, 21. april 2014

Za lepši začetek tedna #51


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZQGwPAYiF9mDzD8jd3tgdpxDowZRwtwCliPEH8iTHgHJ-OeP6XDNCxGrszjSRfiq-enOX3VvmSQmfotUBjs6e45zD0DA8mrD86kRl1aj3L8LE6db-xBAXfepoE7PmXR3beYoW2qSCsX0/s1600/happy.jpg
3.bp.blogspot.com
Velikokrat kompliciramo po nepotrebnem. Si govorimo, kako težko je. In nemogoče. Potem pa preberemo zgornjo misel in ugotovimo, da moramo stran poslati predvsem negativne misli. Ker nas obremenjujejo. Nam povzročajo stres. Kradejo čas. In ko se znebimo jeze in obžalovanja nad preteklostjo ter strahu in negotovosti pred prihodnostjo, lahko samo smo. Srečni. Ker je sreča pač nekaj čisto preprostega.

ponedeljek, 14. april 2014

Za lepši začetek tedna #50

dream
www.agniyoga.si

Moje misli so vam dan in teden polepšale že petdesetkrat! Vsaj upam, da je tako in potrudila se bom, da jih bom vsak ponedeljek objvaljala še naprej. Da postanemo takšni, kot je oseba na sliki. Polni lepih mislih in dobrih idej. Pozitivnega razmišljanja. Uresničenih sanj. Prepričani, da zmoremo. Optimistični in veseli. Zadovoljni s sabo in s svetom. Ker smo pač to, kar mislimo. Zato razmišljajmo pozitivno!

Lep teden vam želim!

ponedeljek, 7. april 2014

Za lepši začetek tedna #49

www.najblog.com/cistadusa

Kolikokrat se dajemo v nič. Mislimo, da nečesa ne zmoremo. Da ne bomo ničesar spremenili, zato raje sploh ne poskušamo. Medtem ko drugim uspeva, samo nam ne. Zato se smilimo sami sebi, namesto da bi kaj naredili drugače. Uvideli, da tudi mi lahko poskusimo. Če ne kupiš loterijskega listka, ne moreš zadeti nagrade.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...