ponedeljek, 26. maj 2014

Migrena

Čisto sem pozabila, da je ponedeljek. In dan za lepo misel. Za to, da se spomnim, da je življenje lepo. In da na to spomnim tudi vas. Moje drage bralce. Ampak danes nisem pri volji za brskanje med lepimi izreki. Oziroma sem. Le glava me boli. Napad migrene. Ni prijetno. Vsake toliko mi ponagaja in takrat pomaga samo tablet. Tišina. In temna soba, v katero se uležem.  

Ali ve kdo še za kakšen drug recept, ki pomaga pri migreni?  

Najbolje pa bi bilo ugotoviti takega, da migrena popolnoma izgine. Da se sploh ne pojavi. 

Ker bi bilo življenje brez nje zagotovo veliko lepše ...

ponedeljek, 19. maj 2014

Za lepši začetek tedna #55

life quotes a simple hello
quotesloveandlife.com

Pozdrav. Osnova bontona. Navada. Nekaj, na kar sploh ne mislimo. Naredimo avtomatično, ko koga srečamo. Ali pridemo v trgovino. V resnici pa je lahko nekaj več. Če je iskren in prijazen. Če ga spremlja še nasmeh. Če navežemo stik z očmi. Če si z dobro jutro ali dober dan res želimo polepšati dan osebi, ki jo pozdravljamo. Pozdrav je lahko nekaj toplega. Lepega. Nekaj, kar te poveže z drugimi. In morda prinese še kaj drugega. Novo znanstvo. Celo prijateljstvo. Ali pa kaj drugega.

ponedeljek, 12. maj 2014

Za lepši začetek tedna #54

Positive Thinking Quotes
addicted2success.com

Najbolj preproste misli nam povedo največ. In najtežje jih je uresničiti. Se odločiti, da bomo na svet gledali pozitivno, čeprav včasih ni lep. Vedeti moramo, da se takrat sonce skriva za oblaki in da se bo kmalu zjasnilo. Z nasmehom in pozitivno energijo pa bo tudi oblačno vreme postalo lepo.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...