četrtek, 21. avgust 2014

Selitev

 

Najprej sem nameravala dati drugačen naslov. Ptica selivka. Ker se tako lepo sliši. Poetično. Zanimivo. Navdihujoče. Nomadsko. 
http://my.fresnounified.org/personal/macarmo/history/World%20History%20Standards%20Through%20Images/Standard%207.2%20Rise%20of%20Islam/Nomadic%20Lifestyle.jpg
my.fresnounified.org

Ampak tak naslov bi lahko razumeli narobe. Ker je poletje. In čas počitnic. Zato vsi nekam bežijo. Proti morju. Soncu. Dalmaciji. Grčiji. Moji Grčiji. Blogi pa medtem samevajo.

http://images.avantura.si/1153.jpg
avantura.si
Jaz sem letos ostala doma. Ta moj doma pa se je preselil. Drugam. V stanovanje v slabem stanju. Ki ga je treba obnoviti. Renovirati. Spremeniti. Da bo stanovanje postalo dom.

http://www.happenchance.net/wp-content/uploads/2010/03/3535202403_ec1c2b4c5e_b.jpg
happenchance.net

Do sedaj je bilo zelo naporno. Veliko odnašanja pohištva. Brušenja. Razbijanja. Takšnega in drugačnega fizičnega dela. Prahu in umazanije. Svinjarije, ki se nabere v kotih in starih pečicah.

 

Mojstri, ki prihajajo in odhajajo. Zamujajo. Strop, ki se lušči. Nepredvidene težave. Ampak lep občutek, ker veš, da nastaja nekaj novega. Tvojega. 

origininteriors.org

Napeljave v kopalnici imajo prednost pred internetom, zato bloga nekaj časa ni bilo. Sedaj ga pišem na golih betonskih tleh, ker nov laminat še ni položen. 

freelancersfashion.blogspot.com
Dva stola sredi velikega prostora. En mi služi za mizo. V resnici pa prostor sploh ni velik. Le v njem še ni pohištva, zato je videti večji. Prostornejši.

www.myhomeinpunggol.blogspot.com
Sveže prebeljen čaka name kot nepopisan list. Da ga napolnim s sabo. S svojimi idejami. Domišljijo. Prihodnostjo. 

Bi živela z mano?
elle.si

Še nekaj časa bom spala na jogiju in imela vse svoje v škatlah. Ampak sedaj imam nova okna in internet, tako da bo lažje.  

myhomeinpunggol.blogspot.com

Kmalu bo zato na blogu veliko idej za opremljanje stanovanja. Ker dokler ga dokočno ne opremim, je možno vse. Lahko da bo belo in sveže. Pisano kot mavrica. V odtenkih sive. Mogoče elegantno. Predvsem pa bo moje. In domačno.
home icon
iconarchives.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...