torek, 12. marec 2013

Rumena in ptički za gregorjevo in pomlad

Pinned Image
Via Pinterest.

Še malo, še čisto malo, pa bo žvrgolenje ptičkov dokončno prepodilo mraz in sneg in prineslo pomlad. Narava se že prebuja, ptički se ženijo, mi pa smo vsak dan bolj neučakani, kdaj bo končno konec zime. Da ga bomo lažje dočakali, sem skupaj zbrala nekaj predmetov, ki s svojo rumeno barvo prinašajo veselje, z motivom ptic pa pomlad.
Pinned Image
Via Pinterest.


Recimo tiste rumene tapete čisto zgoraj bi dala v predsobo ali na hodnik, ker so ti ponavadi hladni. Morali pa bi biti topli, da te objamejo z rumeno in pomladjo, ko prideš domov.

Pinned Image
Via Pinterest.
Na stene bi dala ilustarcije oziroma akvarel, na katerem iz barvne lise z nekaj črtami nastane simpatičen ptič. Rada imam minimalistične in duhovite risbe. Tale zgoraj je že taka. Zabavna, da ti polepša dan prav vsakič, ko jo pogledaš.
Yellow Bird - Modern Wood Bird, Yellow Warbler
Vir.

Potem so tu vsi ti drobni predmeti. Lahko samo za okras, kot tale lesen ptiček zgoraj. Preprost, a lep. Lahko je igrača, lahko pa samo stoji na okenski polici in čaka pomlad.
Pinned Image
Via Pinterest.

Nekaj podobnega čaka tudi ta vaza s ptičkom. Manjka ji sveže cvetje. Čaka na konec zime, na šopek narcis ali rumenih tulipanov. Na pomlad.
Viri: blazina na levi, skodelica, blazina na desni.
 Do takrat bomo morali še malo počakati. Sedeli bomo na kavču in da nam bo vsaj malo lažje, bomo glavo naslonili na blazino. Mehko bo, udobno. Pogreli se bomo s skodelico čaja. Zaprli oči in si predstavljali, da je že toplo, slišali bomo ptiče zunaj. Sanjali bomo, da je pomlad že tu.

Image of Yellow and Blue Bird Cushion (large)
Vir.
In čisto na koncu še tako lep krožnik, da ga ne bi imela le za pomlad, ampak za čisto vse letne čase.
Yellow Birds Plate  anthropologie
Via Pinterest.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...