torek, 5. marec 2013

Rumena + siva: super kombinacija

Via Pintarest.
Rumena na sivem je kot sonce, ki se v sivem dnevu pokaže izza oblakov ali megle. Polepša in popestri sivino. Najbolj všeč mi je zato kot detajl. Siva oblačila z rumeno broško ali ogrlico. Morda šalom. Še bolje pa je, če se barvi ujameta na enem kosu. Zanjo na nakitu, ki je zaradi sive eleganten, zaradi rumene pa igriv in svež. Zanj na sivem metuljčku, ki velja za del formalnega oblačila, a hkrati popikan z rumenimi pikicami. Hudomušno, tako kot rumen podplat na čevljih za v službo.

Via Pintarest.
Potem so tu kosi oblačil, sivi, pa vendar tudi rumeni, dvobarvni ali pa z rumenim vzorcem. Siva oblekica z rumenimi makovimi cvetovi. Takoj bi jo imela! Malo večjo, seveda, ker je tale zgoraj na sliki namenjena za majhne punčke. Ampak ta vzorec. Si ga predstavljate na blazini na kavču ali na posteljnini. Čudovit je.
Via Pintarest.

Blazine na kavču. Sivem kavču, ki ga lahko popestrite z rumenimi blazinami. Ali sivo-rumenimi blazinami. Kuhinjska miza s sivo-rumenimi skodelicami za jutranjo kavo. Ker zjutraj potrebujemo nekaj rumeno poživljajočega. Zvečer pa se zvalimo na kavč s kakavom v sivo-rumeni skodelici, ker potrebujemo nekaj sivo pomirjujočega. Skoraj za vsako priložnost, sploh pa mi je všeč, da so skodelice komplet in hkrati niso komplet. Vsaka drugačna, a vse enakopravne. Vsaka ima svoj faktor, svoj vzorec, svojo identiteto. Tako kot mački. Ne glede na to, kakšne barve so. Vsi prinašajo srečo, tudi črni. Ker nas pomirjajo, čeprav spijo v svojem skrivališču. Filcasto gnezdo je mehko in udobno, nevtralno sivo z rumenim detajlom za okras.

Kaj od vsega naštetega pa bi najraje imeli vi?:)

4 komentarji:

  1. Mucka, itak :)), čeprav ne sodi v romeno sivo kombinacijo :)) Pa oblekico za princesko in mašnico...

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni sta pa obe verižici všeč, čeprav nimam pojma za kam bi ju nosila;) Pa imela bi fanta s pikčastim metuljčkom in mucka s hišico.

    Luštna objava.

    OdgovoriIzbriši
  3. Mucki pašejo povsod;) Pa fino, da se je javil tudi en moški, da pove svoje mnenje. Sedaj vem, da tudi z izbiro zanje ne streljam popolnoma mimo. Hvala;)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...