sreda, 26. junij 2013

Jagodka, kam si šla?

Jagodka je doma. Nikamor ni šla. Je pa vmes skoraj izginil njen blog. V bistvu nisem mogla do njega, ker mi je blogger vsakič javil napako. In namesto bloga se je tako pokazalo samo obvestilo, da je prišlo do napake. Nisem mogla pisati novih objav. 

Danes se je en računalniški mojster trudil kar nekaj ur, da bi priklical moj blog nazaj. Da bi mi Blogger dovolil, da zopet dostopam do njega. Ga spreminjam. Ustvarjam. Pojma nimam, kaj je naredil, ampak uspelo mu je. Dal mi je nasvet, naj ne klikam na čudne, tuje povezave v statistiki obiskov strani. Lahko da je namreč prav to povzročilo težave.

Kakorkoli: sem nazaj! In spet lahko pričakujete dogajanje na blogu. Če ga sploh še kdo od vas bere ... Jaz sem blog pogrešala, zato sem neznansko vesela, da je nazaj. Jutri se bom lotila vseh fotografij, ki sem jih med tem časom posnela, in se poskušala spomniti, kaj sem hotela ob njih napisati;)

3 komentarji:

  1. Tudi jaz sem pogrešala tvoj blog :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Še spremljamo. Glede linkov v statistiki pa raje res ne klikat, saj gre velikokrat za refferal page, kjer kradejo povezave. Tak link, ki ga ne poznaš in ima na dan cel kup klikov sigurno ni pravi in gre za spam klike, ki izginejo iz statistike. Tudi jaz sem imel včasih namen kliknit kakšen link, saj me je zanimalo od kje kar naenkrat toliko prometa, vendar pa sem link raje skopiral in ga search-nil v google, kjer ti takoj obrazložijo da gre za natege.

    Dobro, da si nazaj. Čakamo fotke.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...