ponedeljek, 24. februar 2014

Za lepši začetek tedna #43

Lepe misli - pozitivne misli
pozitivnemisli.com

Sončni žarek, ki me zbudi. Nasmeh. Bombonček, ki me pričaka na mizi v kuhinji. Prijateljski klic. Objem. Nov popek na orhideji. Komentar na blogu. Trenutek, ko mi nekdo sporoči, da je vse v redu in nisem več v skrbeh. Ko srečam nasmejano nosečnico. Ali vesele otroke. Vidim kaj lepega. Simpatičnega sneženega moža, lepo izložbo. Ko me kdo nasmeji. Ko kaj lepega ali zanimivega preberem. Ko sem navdušena. Vse to so drobne stvari, ki mi polepšajo dan. Ni treba veliko. Samo zavedati se jih moramo. Zavedati se moramo, da so drobne stvari zelo veliko.

6 komentarjev:

  1. Se strinjam s tvojim zapisom.Majhne stvari lahko človeku polepšajo marsikateri trenutek življenja.
    LP,Urška

    OdgovoriIzbriši
  2. Ena od teh majhnih stvari so komentarji na blogu. Hvala :DDD

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako lepa slikica in resnična misel!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ker je ena izmed teh majhnih stvareh, komentarji na blogu ti tegale pišem ravno zaradi tega... Ker če ti lahko polepša trenutek, zakaj si ne bi jaz vzela trenutek in tiga napisala. Želim samo še dopisat, da si mi s to objavo polepšala večer. Hvala! (:

    OdgovoriIzbriši
  5. Mene tudi takšne mini stvari razveselijo. Včasih se še sama čudim, kako navdušena sem lahko, če na primer slišim kakšno simpatično misel otroka, ki mami na poti domov iz vrtca pripoveduje svoje dogodivščine :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Iiii, kako super bralce imam! Hvaležna, da ste me razveselile s komentarji. In naj vam kdo čim večkrat dan polepša tudi vam!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...