četrtek, 11. september 2014

Na čem pa spite vi?

www.funtrade.net

Kupujem nov jogi. Oziroma vzmetnico. In sem vedno bolj zmedena. Naj izberem vzmeti ali peno. Lateks ali volno. Naravna vlakna ali umetna. Kakšna trdota bi bila primerna zame. In kakšna prevleka. Kakšna je razlika med vzmetnico ali jogijem za 200 evrov in za 800 evrov ali celo več? Se splača toliko investirati v jogi? 
www.nulta.com

Spanje je vsekakor pomembno. Če slabo spiš, tudi slabo živiš. Si raztresen. Izmučen. Zaspan. Siten. Boli te hrbet. Celo telo. Zato je prav, da je jogi udoben. Ravno prave trdote. Narejen zate. Ampak po petih minutah preizkušanja v trgovini tega ne veš. Prodajalcem pa ni za verjeti, ker vsak govori drugače. 

Na čem spite vi? In predvsem: ali spite dobro?

4 komentarji:

  1. 5 minut ni dovolj časa za preizkus, Raje probaj najmanj 15 minut, toliko vsaj svetujejo prodajalci.
    Glede svojega ležišča pa mi najbolj odgovarja bolj trdo ležišče in trenutno spim na Dormeo
    Aloe Vera. Meni odgovarja, saj spim zelo dobro.

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi jaz ti priporočam Dormeo.Odkar spim na njem,se res dobro in kvalitetno naspim.Je pa res,da vsakemu ne odgovarja.

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaz imam zadnjih 8 let ležišče od Domosa. V ležišče se splača investirati oz. kupiti kvalitetno. Moje ima polnilo iz latexa, prevleka pa bambus in 100% bio volna. Trdoto pa imam glede na mojo težo. Sem pa imela takrat srečo, ker Domos takrat na novo začel in so imeli zelo ugodne cene (glede na ostale ponudnike), tako da imam njihov tudi vzglavnik.
    Po moje moraš ugotoviti kaj točno bi imela in potem na podlagi želje iskati najbolj primernega ponudnika.

    OdgovoriIzbriši
  4. Prej sem imela doma eno super truper vzmetnico od Mebla, odkar smo preseljeni, spiva na domeo aloe veri. Prvih 14 dni se mi je zdelo, da je grozno vse trdo, da še spim po špartansko, zdaj mi je pa super in vsakič, ko spim drugje, komaj čakam na domačo posteljo. Pa bistveno lažje je oblačit posteljo, ker sta jogija res lahka (imava vsak svojega na zakonski postelji), kot pa prej tistega super truper od Mebla.
    Eni Dormeovi jogiji imajo še spominsko peno, kar je seveda subjektivno, mene je blazno motilo tisto vdiranje.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...