petek, 28. november 2014

Imate že adventni venček?

vivianachildhoodtreasures.com
Bliža že december! Čas veselja in daril. Zimskih radosti. Dobrih mož. Prazničnega utripa. Kako pričarati vse to doma? Z božično dekoracijo! In ta vikend je idealna priložnost, da si priskrbite adventni venček. Ne pozabite tudi na božično žito, ki je lep okras vsakega doma.
18_Adventni_vencek_33_cm.jpg
podsvojostreho.net
Adventni venček lahko kupite ali naredite sami. Možnosti je ogromno. Možnosti je toliko, kolikor je okusov. In kolikor je spretnih rok. 
Advent wreath with tin cans, candles, and greenery.
Via Pinterest

Adventni venček 2010
mojalbum.com
Izbirate lahko med tradicionalnimi venčki. Iz smrekovih vejic, ki jih spletete v obroč. Nanj položite štiri svečke in nekaj okraskov. 

Adventni venček 2007
mojalbum.com

DIY Fabric scrap wreath
Via Pinterest
Lahko pa naredite moderno različico venčka. Elegantno. Samosvojo. Posebno. Igrivo. Kakršno koli želite.

stylepoetry.blogspot.com
Pustite otrokom, da ustvarjajo z vami. Ali pa venček oblikujte sami in ob tem spet postanite kot otroci. Sproščeno ustvarjalni. Še bolje je, če se pred izdelavo venčka odpravite na sprehod v gozd in naberete material zanj. Storže in mah. Smrekove ali borove vejice. Želod. Šipek. In še marsikaj drugega boste našli.
Sweet and simple Advent wreath.
Via Pinterest
bozicna-sveca
modersmal.net
Našla sem nekaj venčkov za navdih. Lahko si pogledate tudi tiste, ki sem jih našla lansko leto. Tudi če boste posnemali kakšnega od primerov na sliki, bo vaš adventni venček zagotovo drugačen. Vsak venček je namreč edinstven unikat. 
http://www.pinterest.com/pin/68750331787692942/
Via Pinterest

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...