četrtek, 14. februar 2013

Izvirna voščila za valentinovo

Foto: Foto: Jelena Iva Nikolić/
Vir.

Moje voščilo za valentinovo ste prebrali že včeraj, danes pa dodajam še dve simpatični ideji ...

 
Papaja je dobra za srce pa še oranžno žareča je (ne pozabite, februar je še vedno oranžne barve) in polna vitaminov - vzela sem jo iz bloga Sjedi & jedi Jelene Ive Nikolić, ki življenja nikoli ne jemlje preresno, zato so njene objave vedno zelo zabavne. Poleg tega, da zna pisati in fotografirati, ima rada tudi dobro hrano, zato je njen blog vsekakor vreden obiska. Trenutno se potepa, na blog pa je poslala tole luštno valentinovo čestitko: Slomljena srca, još uvijek, odašiljem distorzirane ljubavne vibracije prema domovini iz toplog, otkačenog Sydney-a svim ljudima, pa i bivšoj ljubavi, zametenima zagrebačkim snijegom! Nemojte niš' kupovat', radije se grlite, ljubite i dobro pojedite i popijte ;)
 
Vir.
 
 
 
Za vse tiste, ki ste se pravkar vrnili s pošte, kjer ste dolgo čakali v vrsti za plačilo položnic in ste se dodobra nagledali vseh tistih srčkov in plišastih medvedkov. Za vse tiste, ki ste srčkov z valentinovim in položnicami (ja, 15. smo) vred že malo siti pa še z Izbrancem/Izbranko sta se že takoj zjutraj skregala ... 
 
Nam (ja, tudi jaz sem med njimi;) pa za valentinovo podarjam simpatično ilustracijo Zale Kalan - naj  nas nasmeje in nam polepša dan!




Ni komentarjev:

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...