petek, 22. februar 2013

Predmet poželenja

Stereotipno velja, da ženske padajo na čevlje. Če pa že ne na čevlje, pa na torbice. Ne bom rekla, da ne nosim rada čevljev, ki so poleg tega, da so udobni, tudi lepi, a še večkrat se zgodi, da čevlje občudujem le na fotografijah in v izložbah - tam so prekrasni, popolnih oblik, večinoma pa si jih le težko predstavljam na svojih nogah. Ali sebe s torbico. Sem pač simple punca v supergicah in s poštarsko torbo čez ramo. Ki občuduje Ireno iz Running in My Heels in njeno ekstravaganco, medtem ko sama namesto o čevljih sanja o ...

posodi.

Ja, vem.;)                                                                

Padam na šalčke, porcelanaste skodelice, lončene modle za potico, čajnike iz babičine dote, čisto bele krožnike, črne posode Emo in tako naprej: never ending story.

Padam tudi na voke in litoželezne posode. Trenutno je pogosto v uporabi tale na desni, stara, kupljena na Reki, kjer so imeli nekoč, ko smo se še v dolgih kolonah vozili na morje na Hrvaško, baje najboljšo posodo. Super je, težka in masivna kot mora biti, s pokrovko, ampak jaz vseeno sanjam, da bi bila še malo večja in ...

oranžna.
5 1/2 qt. Round French Oven
 A ni lepa?;)
 

6 komentarjev:

  1. Lepa! Tudi jaz imam rada kak lep kos za v kuhinjo. No, pa kakšne lepe čevlje tudi;-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hehe, ja, take smo: nabiralke vsega lepega;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Oh, Le Creuset!! Ko bom velika in bogata... :P Tudi jaz imam rada lepo opremljeno kuhinjo :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ko bomo velike in bogate bomo imele vse lepo opremljeno veliko kuhinjo z lepo posodo. Pa tudi kakšne lepe čevlje;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Jaz mam "a ni lepa".
    Rdečo.

    To je tko, če ti kolegi dajo za zamenjavo službe bon za BTC, pa nimaš niti ene želje, ki bi se jo dalo tam izpolnit in greš in iz samega obupa, ker moraš keš tisti teden zapravit (ker drugač bo bon po enem letu zapadel) kupiš kastrolo.

    Komentar tistega, ki največ v njej kuha: "brezveze. vse se prime na dno." :)
    To zato, ker se mu ne da dopovedat, da je ni treba vsakič dezinficirat do stadija, ko se zgornja plast emajla od same čistoče samodejno olupi.

    Krasna je :)
    Tudi fajn za samoobrambo.

    OdgovoriIzbriši
  6. Haha, ja, rdeče posode niso za moške;)

    Če pa kdo, ki me pozna, bere tole, mi pa lahko ob zamenjavi službe/rojstnem dnevu/zlati poroki/kadarkoli prinese bon za Btc. Si bom kupila nekaj za samoobrambo;)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...