ponedeljek, 14. oktober 2013

Za lepši začetek tedna #30



"all the glitters is not gold" print in my society6 shop
Via Pinterest.
Dolgo me ni bilo. September je bil črn. Ne samo na Coprnijah, ampak tudi v resnici. Naporen. Služba, ki sem jo dobila spomladi, je postala breme. Sanjska služba. Točno tisto, kar si želim početi. Še vedno. Problem so sodelavci. Ki me niso sprejeli. Klima je grozna in tako je vsak dan težko vstati. Iti na delo. In popoldne delaš nadure, ko grejo vsi domov. Šele takrat lahko začnem res delati. Zvečer pridem domov in sem utrujena. Žalostna. Razočarana. Predstavljala sem si drugače. O tem na blogu nisem hotela pisati. Ker hočem da ostane prostorček lepega. Zato sem na njem zbirala lepe misli. Ker sem jih res potrebovala. Še vedno jih. Misli za navdih. Da lažje začnem nov delovni teden. Ker ni vse zlato, kar se sveti. Kljub temu pa v tem trenutku sanjam prav o tem. O boljših časih. O zlatih časih. Še vedno verjamem vanje ...

7 komentarjev:

  1. ne najdem pravega kvadratka pri odzivih. kljukco bi dala pri 'verjamem s teboj in ne skrbi prevec'. lep teden ti zelim.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kvadratki so nastali v bolj optimističnem obdobju ... Pride nazaj. Trudim se že v to smer. Najlepša hvala za kljukico!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ti samo bodi ti in čim manj se obremenjuj z drugimi. Srečno naprej!
    Simona

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako lepo je prebrati tako pozitvne odzive! Najlepša hvala tudi tebi Simona!

    OdgovoriIzbriši
  5. Upam, da bo oktober zate, vsekakor vedno bolj bel. Res je najhujše to nerazumevanje s tistimi, katerimi delaš. In nimam proti temu, da si nam izdala to sivino. Mogoče ti bo lažje jo prebrodit. Daj ven iz sebe. Če te takšno delo in osebje potre. Potem to ni tvoja sanjska služba. In verjemi da je boljše tako. Tako še tvoje sanje niso dosežene (: Le pogumno.! Se beremo.

    OdgovoriIzbriši
  6. Joj, Evelina hvala! Kako lepo je slišati tako spodbudne odzive! Bom pogumna :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...