sreda, 14. avgust 2013

Dom v belem

kitchen...
Via Pinterest.

Te dni je malo manj vroče. Končno! Ampak vseeno sredi dneva paše preživeti za zidovi. Na belem kavču sredi bele dnevne sobe. Ne, v resnici je kavč rdeč in dnevna soba je polna barv. Bi pa prijalo nekaj bele.

love this white... summer home
Via Pinterest.
Tudi v kuhinji. Ne predstavljam si temne kuhinje. Kuhinja mora biti svetlih barv. Najlepše so pa bele. In videti so najbolj čiste. Urejene. Pospravljene. Sveže. Take, da je v njih v veselje pripravljati obroke.
New HeartOak Floors from Dinesen : Remodelista - wide plank oak wood floors, white modern minimalist kitchen
Via Pinterest.
K beli kuhinji sodijo pisane skodelice in krožnički. Na belo podlago pašejo zelena zelišča. Bazilika, rožmarin, timijan, origano. V belih lončkih ali v lončkih kakšne druge barve.
window
Via Pinterest.

Pa bela jedilnica. Z belo mizo in stoli. Z belimi zavesami. In vazo na mizi. Če si zaželiš barv, preprosto pogrneš čez pisan prt. Ali na stole daš pisane blazine. Na mizo pa pisano hrano.
modern beach house style
Via Pinterest.

Ampak poleti tako paše sveže in belo. Bela tudi pomirja. Zato so meni bele spalnice najlepše. Pomirjujoče. Sproščujoče. Za mirno spanje. In sanje. 
white.
Via Pinterest.

Kako lepo je sanjati! Na viseči mreži je še lepše. Ali gugalnici. Z razgledom na vrt kot na sliki. Še raje pa z razgledom na morje. Ker k morju bela še bolj paše. Ker je na morju še bolj vroče. Ker je na morju vedno dovolj časa za sanjanje. 
Summer heat drop heat to dry white holiday homes
Via Pinterest.

7 komentarjev:

 1. Super si o napisala in prikazala. Edino kar meni ni všeč je bela spalnica, malo me spominja na bolnišnice (:

  OdgovoriIzbriši
 2. Ti bi se super ujela z mojo najemodajalko. Vse v belem. Že v tem stanovanju je več kot 50 procentov stvari v belem. Ko sem se vselil, sem hotel pobarvati stene, vendar sem jih lahko samo v belo.
  V njeni novi hiši pa je sedaj vse v belem. Še smreka je bila za božič bela. Pa še papigo ima v beli barvi.

  OdgovoriIzbriši
 3. Hvala za skupek čudovitih nabranih fotk. Pravi navdih

  OdgovoriIzbriši
 4. Pri meni v resnici ni vse belo. Daleč od tega. Ampak na slikah je pa res videti zelo lepo;)

  Hvala vam za komentarje.

  OdgovoriIzbriši
 5. Res je lepo, ko gledaš tako na slikah. Realnost je, da če imaš večino v belem (kot imam sama) moraš kar naprej čistiti, ali se sprijazniti s fleki, prahom... Vse se vidi in sama se nikoli več ne bi odločila za belo. Ampak na slikah je res lepo...

  OdgovoriIzbriši
 6. Saša, zanimivo. Sploh nisem pomislila na ta vidik. Belo občudujem samo na slikah :)

  OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...