torek, 27. avgust 2013

Naplavine

I love a bit of drifted wood to achieve a more settle, beachy, nautical look
Via Pinterest.


Lesene palice. Ostanki dreves. Les, ki ga obrusi voda. Ga nanese na obalo. Naplavine so lepe same po sebi. Na steni ali na polici.
DIY Driftwood Photo Display - Morning Creativity
Via Pinterest.
 
Iz njih lahko naredite obešalnik za ključe. Ali nanje obesite fotografije. Tiste z morja. Da ne bodo samo samevale v računalniku. Ampak bodo na vidnem mestu. Krasile vašo dnevno sobo. Vaš dom. Veseli trenutki s počitnic. Naplavljeni na naplavinah.
sleutels
Via Pinterest.
 
Lahko jih pustite take, kot so. Ali jih pobarvate. S pisanimi barvami. Ali le z različnimi odtenki iste barve. Modre kot morje.
Driftwood house - starfish over the door
Via Pinterest.
Lahko jih okrasite tudi z drugimi dodatki. Lahko s školjkami ali kamenčki. Ali pa s čim drugim. Vse je dovoljeno, le da vam je všeč.
Iz Sobe z razgledom.

Vesna iz Sobe z razgledom jih je okrasila z nakvačanimi dodatki. Oblekla v volneno oblekico. Čudovite so. Malo barve jim paše. Jih popestri. Polepša. Naredi zanimivejše.

driftwood
Via Pintarest.
 



Iz njih lahko naredite skulpturo. Ali jadrnico. Da vas bo spominjala na morje. Lep okras je. Ob njej boste lahko sanjarili o poletju. Otroci pa se bodo veselo igrali z njo. Potovali v svet domišljije.

Via Pinterest.
Ne boste verjeli, ampak iz naplavin lahko naredite celo lestenec. Luč za nad jedilno mizo. A ni čudovita? Naravna in preprosta, a vendar tako kompleksna. Zapletena. Prepletena. Lepa.
 
So vam všeč naplavine?


2 komentarja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...