ponedeljek, 26. maj 2014

Migrena

Čisto sem pozabila, da je ponedeljek. In dan za lepo misel. Za to, da se spomnim, da je življenje lepo. In da na to spomnim tudi vas. Moje drage bralce. Ampak danes nisem pri volji za brskanje med lepimi izreki. Oziroma sem. Le glava me boli. Napad migrene. Ni prijetno. Vsake toliko mi ponagaja in takrat pomaga samo tablet. Tišina. In temna soba, v katero se uležem.  

Ali ve kdo še za kakšen drug recept, ki pomaga pri migreni?  

Najbolje pa bi bilo ugotoviti takega, da migrena popolnoma izgine. Da se sploh ne pojavi. 

Ker bi bilo življenje brez nje zagotovo veliko lepše ...

4 komentarji:

  1. Enkrat v najstniških letih sem prebrala, da je najboljše zdravilo proti migreni samozadovoljevanje in se mi je za vedno vtisnilo v glavo.

    Jaz migrene sicer nimam, me je pa v petek od vseh obveznosti začela bolet glava, pa so pomagale energijske vaje in super brain yoga (poguglaj). Pa sem potem lahko nadaljevala z delom (:

    OdgovoriIzbriši
  2. Ojoj, migrene pa res niso kar tako. Moj brat jih ima in po njegovih sodeč imam trikrat rajši tenzijske. Upam, da ti je danes že boljše.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi sama nimam migren, ampak me je pa ravno predkratkim začela zelo močno bolet glava, da niiti tableta ni pomagala.. Pa sem poizkusila EFT (poglej videe na YT),pa mi je malo pomagalo, ampak ni pa čisto nehalo, potrpežjivosti pa nisem imela da bi nadaljevala z vajami. Zdaj vedno prakticiram to, da se vsedem v kuhinjo zaprem oči in si govorim super se počutim, resnično se super počutim. Zmes se še malo nasmejim, da začnem verjet da se super počutim, potem pa padem v neki trans in v rahel spane. Po 15 minutah me je popolnoma nehala bolet glava. Potem grem spat ali če je čisto v redu pa se zamutim. Pa naj povem da sem se skoraj jokala tako me je bolela glava. Meni je pomagalo zdaj že 3x.

    OdgovoriIzbriši
  4. @Anita: LOL! :D Energijske vaje. Super brain yoga. Že googlam. Hvala, zlata si!

    @Saša: Bilo je grozno, ampak sedaj je boljše. Hvala za lepe želje! Pripravljam objavo o tem, kaj mi je pomagalo. Mogoče bo v pomoč tudi tvojemu bratu. In še komu. Ker so migrene zelo pogoste. Glavoboli pa še bolj.

    @Evelina: Hvala za nasvet. Mogoče poskusim naslednjič. Upam, da te bo čim manjkrat bolela glava!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...