sobota, 16. februar 2013

Smučajmo ceneje

Vedno sem z veseljem gledala kviz Lepo je biti milijonar. Pri vprašanjih, na katere tekmovalec ni takoj vedel odgovora, je postalo napeto in ko je končno odgovoril, se je voditelj nasmehnil v kamero in dejal: pravilni odgovor boste izvedeli čez nekaj trenutkov.

Sledile so reklame in tako je tudi med napetim reševanjem težke uganke čas za nekaj oglasov;)

Ne, ne, ne bojte se, nobenih praškov, ki so boljši od običajhnih pralnih praškov, nobenih sredstev proti vodnemu kamnu ali pripomočkov za kuhanje jajc, ki jih sestavljaš in razstavljaš dlje, kot bi potreboval, da je jajce kuhano na običajen način.

Z vami bi rada delila eno fino stvar: kartico Active Slovenia, s katero lahko smučarske karte kupite od 10 do 30 % ceneje.

Saj ste že opazili benner na levi strani, kajne?




Za smučarijo, ja, ki zna biti zelo drag šport, zato sem se res trudila banner namestiti tako, da ga ne bi kdo spregledal, saj lahko s kartico Active Slovenia smučate 10 % ceneje, en dan v tednu (ta teden (med šolskimi počitnicami) bo to v torek, 19. 2., na smučiščih Soriška planina in Vogel) pa kar 30 % ceneje. 

Active Slovenia - Smu?aj 30% ceneje!

Jaz mislim, da se splača, saj že s prvo smučarijo dobiš več popusta, kot si odštel za kartico - stane namreč le 5 evrov.  

Če ne verjamete, računajte: redna celodnevna karta za odrasle na Voglu je 27 evrov, 30 % od 27 je 8,10 evra, torej karto dobite za samo 18,90 evra. Četudi v celi sezoni ne boste več smučali, z nakupom kartice niste nič izgubili, le pridobili. Vsekakor pa kartico čim večkrat unovčite: ne le zaradi varčevanja, ampak ker je smučanje fajn;)

Tisti, ki ne smučate in res ne marate zime pa ... na blogu glejte malo bolj v desno: sem našaltala eno rožico samo za vas! Tale objava bo tako ali tako skopnela kot sneg, prekrila jo bo nova, recimo z rešitvijo uganke, slej ko prej pa pride tudi pomlad ... :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...