petek, 29. marec 2013

Zajtrk - palačinke z bananami (brez glutena)

 
Ne še velikonočni zajtrk, ampak tudi ne tak za vsak dan. Malo poseben, tak, da ti polepša dan. Čeprav gre za čisto preprost recept, si ga je vredno zapomniti: eno jajce, 5 žlic koruznega škroba, 3 žlice bele polente, ščep soli in malo sladkorja, riževo mleko. Zmešamo v maso za palačinke, zlijemo na ponev in nanje naložimo še koščke banan, ki se zalepijo na še mokro testo. Ko vse skupaj obrnemo, se ti koščki malo zapečejo, kar da palačinkam še posebej dober okus. Še malo cimeta, lahko tudi medu, če ste bolj sladkosnedi, pa dober tek!

4 komentarji:

  1. To z bananami je super za otroke, da ne mažejo en kup sladkorja na palačinke. Bom poskusila premamiti nečaka.

    OdgovoriIzbriši
  2. Poročaj. Če pa ne bo šlo, ga pa podkupi še z eno žlico kakava

    OdgovoriIzbriši
  3. Recept izpisan, zdaj še ga moram samo udejanjit :D

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...